Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
Επιλογή Γλώσσας
ΕλληνικάΑγγλικά

ΑΛΑΤΙ

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Το αλάτι ΚΑΛΑΣ δεν είναι τυχαία το πρώτο αλάτι σε πωλήσεις στην Ελλάδα και γνωστό σε πάνω από 20 χώρες διεθνώς, αλλά κατέλαβε την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών λόγω της μοναδικής του ποιότητας. Η μέθοδος της ανακρυστάλλωσης δια της οποίας ο κόκκος του ακατέργαστου αλατιού αποδομείται πλήρως αποβάλλοντας κάθε μορφής κατάλοιπα όπως γύψο, άμμο, ξένα σώματα κλπ., γίνεται εξευγενισμός σε κενό αέρος και αναδομούνται πλήρως καθαροί νέοι κόκκοι. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Για όλα τα παραπάνω το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/129918showcase1.jpg

Μπαχαρικά

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών η ΚΑΛΑΣ εισήλθε στην κατηγορία των μπαχαρικών μετά την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης που αφορά γραμμή παραγωγής μπαχαρικών στις εγκαταστάσεις της.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/836298showcase_mpaxarika.jpg

ΣΑΛΑΤΕΣ ΒΕΜ

ΒΕΜ, το όνομα της σαλάτας που δεν έλειψε ποτέ από το τραπέζι μας, το όνομα που ο καταναλωτής γνωρίζει από το 1947 όταν ξεκίνησε την λειτουργία της η Βιομηχανία Ετοίμων Μουσταρδών.

Οι σαλάτες ΒΕΜ συνεχίζουν να παράγονται με τις αυθεντικές συνταγές χωρίς καμία παραλλαγή, διατηρώντας τις μοναδικές γεύσεις τους που παραμένουν πάντοτε αληθινές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, το εξαιρετικά ασφαλές από πλευράς υγιεινής περιβάλλον παραγωγής, η εφαρμογή όλου του φάσματος των συστημάτων ποιότητας και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζουν την ποιότητα και την γεύση των προϊόντων ΒΕΜ.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/412485showcase2.jpg

BENESALT

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/352584showcase_bebesalt.jpg

ΣΑΛΑΤΕΣ 17

Μια ιστορία που ξεκίνησε από το Delicatessen κατάστημα της οδού Σπ.Ματσούκα 17 και κατέληξε στη σύγχρονη και πιστοποιημένη μονάδα στη Ν.Έφεσο Πιερίας.

Από τη δημιουργία τους οι σαλάτες 17 ήταν μια καινοτομία που κέρδισε μεγάλο μερίδιο στην προτίμηση των καταναλωτών.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/164155showcase2.jpg

Μουστάρδα - Κέτσαπ - Μαγιονέζα - Dressing

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε.

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες

Τα αγαπημένα προϊόντα των Dressings της 17 Delicatessen έχουν κερδίσει την προτίμηση σας χάρη στην μοναδική γεύση τους.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/549288ketcup.jpg

Μουστάρδες ΒΕΜ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΒΕΜ ΑΠΑΛΗ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΒΕΜ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ
https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/676489showcase_moustardes_bem.jpg

FRESCO GUSTO

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/524824showcase_fresco.jpg

Βακαλάος - Ρέγγα - Ταραμάς

Ο παραδοσιακός βακαλάος σε υγράλατη και ξηράλατη μορφή αλλα και σε υγράλατο φιλέτο.

Διπλοκαπνιστή ρέγγα στο παραδοσιακό ξυλοκιβώτιο, προελεύσεως Καναδά.

Κάτω από την εμπορική ονομασία ΒΕΜ κυκλοφορεί γνήσιος ταραμάς, ταραμοπολτός και σκεύασμα αυγών βακαλάου.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/656657showcase5.jpg

Ζαμπόν

Το LUNCHEON MEAT PORK HAFNIA, παραγωγής του γνωστού οίκου TULIP, διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ΚΑΛΑΣ.

Το LUNCHEON MEAT CHICKEN ROTA, παράγεται σε εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μονάδα, για την ΚΑΛΑΣ.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/984894showcase7.jpg

Κονσέρβες Ψαρικών

Τα κονσερβοποιημένα ιχθυρά σαρδέλες και τόνος ROTA είναι υψηλής ποιότητας και παράγονται για λογαριασμό της εταιρείας μας σε εγκεκριμένη παραγωγική εγκατάσταση του εξωτερικού που πληροί τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/883453showcase7.jpg

Μανιτάρια

Με υψηλό επίπεδο ποιότητας παράγονται τα μανιτάρια CHAPERON σε εγκεκριμένη παραγωγική εγκατάσταση για λογαριασμό της ΚΑΛΑΣ.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/413055showcase113.jpg

Εμφιαλωμένο νερό

Νερό πηγής Λουτρακίου το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συσκευάζεται για λογαριασμό της ΚΑΛΑΣ. Η συνύπαρξη των ονομάτων ΚΑΛΑΣ και ΛΟΥΤΡΑΚΙ ενισχύει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο προϊόν αυτό.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/431434showcase2.jpg

Τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα

Με την εγγυημένη ποιότητα ΒΕΜ κυκλοφορούν σε συσκευασία βάζου.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/379880showcase10.jpg

Ζωοτροφές

Η ΚΑΛΑΣ δραστηριοποιείται και στον κλάδο των Ζωοτροφών με το εμπορικό σήμα LOVIES και έχοντας πλήρη γκάμα σκυλοτροφής και γατοτροφής.

https://www.kalas.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/544338showcase_10.jpg
 • ΑΛΑΤΙ
 • Μπαχαρικά
 • ΣΑΛΑΤΕΣ ΒΕΜ
 • BENESALT
 • ΣΑΛΑΤΕΣ 17
 • Μουστάρδα - Κέτσαπ - Μαγιονέζα - Dressing
 • Μουστάρδες ΒΕΜ
 • FRESCO GUSTO
 • Βακαλάος - Ρέγγα - Ταραμάς
 • Ζαμπόν
 • Κονσέρβες Ψαρικών
 • Μανιτάρια
 • Εμφιαλωμένο νερό
 • Τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα
 • Ζωοτροφές
Πολιτική Ποιότητας

Με πλήρως επανδρωμένα, από έμπειρο επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό, τμήματα και διευθύνσεις Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας, με Συστήματα Ποιότητας ISO 22000, BRC και IFS, όχι μόνο δεσμευόμαστε αλλά στοχεύουμε την Ολική Ποιότητα και επιθυμούμε να βελτιώνουμε διαρκώς την ήδη υψηλή ποιότητα των παραγομένων από τις παραγωγικές μας μονάδες προϊόντων με γνώμονα την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Αναγκαία για την προαγωγή και βελτίωση της ποιότητας είναι η διαρκής έρευνα, οι ποιοτικές δοκιμές, οι μελέτες και τα πειράματα τα οποία διενεργούν οι έμπειροι επιστήμονες οι οποίοι πλαισιώνουν τις ανάλογες διευθύνσεις της εταιρείας.

Στόχο της εταιρείας αποτελεί πάντοτε η ανάπτυξη προϊόντων στις κατηγορίες που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και σε νέες.  Η έρευνα και ανάπτυξη αποτελεί συλλογικό όραμα όλων των στελεχών της εταιρείας.

ΚΑΛΑΣ

 

Περιβαλλοντική Πολιτική

Η εταιρεία μας τηρεί και εφαρμόζει τις σχετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας και καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για την μείωση άμεσων και έμμεσων περιβαλλοντικών επιπτώσεων που μπορεί να προκύψουν από την βιομηχανική δραστηριότητα.

Διενεργεί τους απαραίτητους ελέγχους περιβαλλοντικών επιδόσεων, αποσκοπώντας στη συνεχή βελτίωση σε θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Στις εγκαταστάσεις στην Ν. Έφεσο Πιερίας, τηρείται το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 14001.  Στην ίδια εγκατάσταση λειτουργεί Βιολογικός Καθαρισμός για την επεξεργασία των υγρών λυμάτων, ο οποίος περιλαμβάνει σταθμό βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων ισοδύναμου με τη μονάδα επεξεργασίας αστικών λυμάτων μιας μικρής πόλης.

Η εταιρεία εφαρμόζει πρόγραμμα στερεών αποβλήτων, με πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι διασφαλίζουν την ορθή μεταφορά και διαχείριση τους.  Τα αυτόματα συστήματα καθαρισμού των μηχανολογικών εγκαταστάσεων συμβάλλουν στην μειωμένη χρήση νερού και χημικών καθαριστικών.

Η εταιρεία επενδύει στην καλλιέργεια και στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των εργαζομένων της με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και έμπρακτη παρότρυνση.

Η ανακύκλωση αποτελεί μια ακόμα πρακτική περιβαλλοντικής συνείδησης και εκφράζεται από την χρήση ανακυκλώσιμων υλικών φιλικών προς το περιβάλλον για όλες τις συσκευασίες των προϊόντων της.  Η χρήση του σήματος ανακύκλωσης στις συσκευασίες των προϊόντων της πιστοποιεί τη συμμετοχή της στα προγράμματα εναλλακτικής διαχείρισης της Ελληνικής Εταιρείας Αξιολόγησης Ανακύκλωσης.

Η συνείδηση της προστασίας τους περιβάλλοντος αρχίζει από την εκπαίδευση των νέων παιδιών και προς αυτή την κατεύθυνση στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

ΚΑΛΑΣ

 
benesalt mpaxarika